VERKKOKAUPPA: Hae ja osta lentoja Reitit ja aikataulut Taxfree
Bangkok

Lentoaika Bangkokiin on n. 14 tuntia.
Lentokenttä: Bangkok International
Tunnus: BKK

Bangkok, yksi maailman jännittävimmistä metropoleista

Bangkok, Thaimaan pääkaupunki, sijaitsee Chao Phraya joen rannalla 20 km meren rannalta. Elinvoimainen, innostava ja joillekin myös ahdistava kaupunki on koti 7 miljoonalle ihmiselle. Vuonna 1782 perustettu kaupunki tunnetaan Thain-kielellä nimellä Krung Thep, eli enkelten kaupunki.
Bangkok on esimerkki laajalle levittäytyneestä urbaanista suurkaupungista, joka on myös yksi maailman monipuolisimmasta ja jännittävimmistä metropoleista. Sen yöelämästä, ravintoloista, toreilta, puistoista ja museoista löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Kaupunki on täynnä nähtävyyksiä ja sen historialliset  temppelit ovat mahtavia muinaisessa loistossaan. Kaupungin keskustan tuntumassa sijaitseva vanha kaupunki on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Vuonna 1782 rakennettu suuri palatsi ja sen temppeli Wat Phra Kaeo merkitsi uuden aikakauden alkua ja se juhlisti uuden kaupungin, Bangkokin, perustamista.

Keskustan korkeiden tornitalojen seassa puikkelehtivat kiireiset liikemiehet päivisin, mutta illan tullen korttelit muuttuvat monipuolisen iltaelämän keskukseksi. Ostosmahdollisuuksia keskustan alueella on paljon, huokeampia vaihtoehtoja löytyy Silom Roadin ja Siam Squiren alueilta.
Kun laukku on täynnä pieniä Buddha-hahmoja ja muita ostoksia, pääsee Bangkokista kätevästi jatkamaan matkaa sen lähiympäristöön tutustumaan rantojen turistikeskuksiin tai maaseudun syrjäiseen rauhaan.

Ohessa muutamia hyödyllisiä linkkejä Bangkokiin matkustaville:

http://www.bangkoktourist.com/

http://www.bangkok.com/information/

 

Kohteet

© Air Finland - | Käyttöehdot | Tietosuoja