VERKKOKAUPPA: Hae ja osta lentoja Reitit ja aikataulut Taxfree
Yritysesittely

Oy Air Finland Ltd 

Oy Air Finland Ltd on tammikuussa 2002 perustettu kotimainen lomalentoyhtiö, jonka omistajina on 5 suomalaista ilmailun, rahoituksen ja matkailumarkkinoinnin ammattilaista. Air Finland aloitti lentotoiminnan 3 huhtikuuta 2003 ja ensimmäisen toimintavuotemme aikana kuljetimme 89 000 matkustajaa, mm. Nizzaan, Barcelonaan, Málagaan, Faroon, Funchaliin, Teneriffalle ja Las Palmasiin. Vuonna 2004 matkustajamäärämme nousi 311 000 matkustajaan.

Liikeidea

Air Finland on lomalentoyhtiö. Asiakkaamme ovat suomalaisia lomamatkailijoita, jotka ostavat lentojamme suoraan verkkopalvelustamme tai valtuutetuista matkatoimistoista. Lisäksi keskeiset kotimaiset matkanjärjestäjät käyttävät lentojamme valmismatkatuotannossaan taatakseen asiakkailleen laadukkaat lennot kohteisiin ja palvelun asiakkaiden omalla kielellä.  

Air Finland toimii kustannustehokkaasti ja lennämme vain suomalaisten suosituimpiin lomakohteisiin. Siksi pystymme myymään lentomme erittäin kilpailukykyisin hinnoin, tinkimättä silti asiakkaidemme palvelusta ja matkustusmukavuudesta. Lennämme suoraan kohteidemme parhaille kentille. Suorien ja edullisten lentojen lisäksi nautit asiakkaanamme ystävällisestä ja asiantuntevasta kotimaisesta palvelusta. 

Asiakaspalvelua 24 h

Palvelemme asiakkaitamme reaaliaikaisesti verkkopalvelussamme, kaikkina viikonpäivinä ja ympäri vuorokauden. Verkkopalvelussa voit ostaa lentoja ja saat aina ajan tasalla olevat tiedot tarjonnastamme. Täältä löydät myös lisätietoja ja ohjeita matkalle sekä linkkejä muihin matkalla tarvitsemiisi palveluihin.  

Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa kaikissa kysymyksissä ja  lipunmyyntipisteestämme Helsinki-Vantaa lentoasemalta voit ostaa kaikkia lentojamme verkkokaupan hintaan. Henkilökohtaista palvelua saat myös sadoissa valtuuttamissamme matkatoimistoissa.

Lentojen hinnoittelu

Hinnat vaihtelevat valitsemiesi lentopäivien ja matkan keston mukaan. Saadaksesi edullisen hinnan sinun ei tarvitse täyttää mitään hankalia erityisehtoja. Riittää että valitset haluamasi lähdöt ja ostat matkasi ennen kuin lento on myyty loppuun. Voit tietenkin ostaa myös yhdensuuntaisia lentoja. 

Koneet ja henkilöstö

Lennämme nykyaikaisella Boeing 757-200 konetyypillä. 219-paikkainen Boeing 757 soveltuu erinomaisesti keskipitkille matkoille Suomesta etelän kohteisiin.  

Kaikki miehistömme lentäjät ja matkustamohenkilökunta ovat suomalaisia ilmailun ja asiakaspalvelun ammattilaisia, joiden ammattitaidon ansiosta nautit lomamatkastasi jo lennolla.  

Mielipiteesi on meille tärkeä

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Anna meille arvokasta palautetta ja kerro mielipiteesi ja toiveesi. Sähköisen palautekortin voit lähettää tästä.

Oy Air Finland Ltd
Lentäjäntie 7
FIN 01530 VANTAA, Finland
Tel. +358 (0)9 251 200
Fax. +358 (0)9 251 20 200

Y-tunnus: 1767023-8

Sähköposti: [email protected]

Ad-hoc tiedustelut: [email protected]

Etusivulle

Kohteet

© Air Finland - | Käyttöehdot | Tietosuoja