VERKKOKAUPPA: Hae ja osta lentoja Reitit ja aikataulut Taxfree
Taxfree

Uutta: Tee ennakkotilaus internetin kautta!

Taxfree-verkkokaupassa voit kätevästi tutustua laajaan ennakkotilausvalikoimaamme ja tehdä ennakkotilauksen jo ennen matkaasi. Tee tilaus joko meno- tai paluumatkallesi, tai vaikka molemmille!

 >> Ennakkotilaus internetin kautta

HUOM! Ennakkotilaus on mahdollista tehdä vain EU-alueen ulkopuolelle tai Kanarian saarten (Tenerifffa, Las Palmas) vapaakauppa-alueelle suuntautuville lennoille.


Taxfree -ostokset EU:n ulkopuolisilla lennoilla

EU-alueen ulkopuolelle tai Kanarian saarten (Tenerifffa, Las Palmas) vapaakauppa-alueelle suuntautuvilla lennoilla voit koneessa olevan myyntivalikoiman lisäksi tehdä verovapaita ostoksia ennakkotilauksella. Ennakkotilausvalikoima on huomattavasti laajempi kuin koneidemme vakiovalikoima.

Ennakkotilauksen voit tehdä verkkokaupassa etukäteen internetin kautta. Tuotekuvasto ja tilauslomakkeet ovat myös saatavilla menolennolla, jolloin voit lennon aikana jättää tilauksesi henkilökunnalle paluumatkaa varten.

Toimitustapa

Toimitustapa on sama teitpä sitten tilauksesi verkkokaupan kautta tai tilauslomakkeilla. Tilaamasi tuotteet toimitetaan valmiiksi istuimellesi ja maksat ne vasta luovutuksen yhteydessä. Voit halutessasi perua kaupan vielä lennon aikana.

Maksuvälineinä koneessa käyvät käteisen lisäksi suomalaiset pankkikortit ja tavallisimmat luottokortit.

EU:n sisäiset lennot

Kaikilla EU:n ulkopuolisilla lennoilla sekä EU:n sisäisillä Suomeen suuntautuvilla lennoilla voit tehdä verovapaita ostoksia koneessa olevasta tuotevalikoimasta. Myynti EU:n sisällä tapahtuu verotuksellisista syistä vain Suomeen suuntautuvilla lennoilla. EU:n sisäisillä lennoilla ei EU -säännöksistä johtuen voi myydä verovapaata alkoholia tai tupakkatuotteita. 

 

Takaisin etusivulle

Kohteet

© Air Finland - | Käyttöehdot | Tietosuoja