TAXFREE

Tee ennakkotilaus internetin kautta!

Taxfree-verkkokaupassa voit kätevästi tutustua laajaan ennakkotilausvalikoimaamme ja tehdä ennakkotilauksen jo ennen matkaasi. Tee tilaus joko meno- tai paluumatkallesi, tai vaikka molemmille!

Ennakkotilausvalikoima on huomattavasti laajempi kuin koneidemme vakiovalikoima. EU:n sisäisillä lennoilla ennakkotilausvalikoima ei sisällä tupakkatuotteita.

Ennakkotilauksen voit tehdä verkkokaupassa etukäteen internetin kautta. Tuotekuvasto ja tilauslomakkeet ovat myös saatavilla menolennolla, jolloin voit lennon aikana jättää tilauksesi henkilökunnalle paluumatkaa varten.

 >> Ennakkotilaus internetin kautta


Toimitustapa

Toimitustapa on sama teitpä sitten tilauksesi verkkokaupan kautta tai tilauslomakkeilla. Tilaamasi tuotteet toimitetaan valmiiksi istuimellesi, EU:n sisäisillä menolennoilla saat tuotteet kohteeseen laskeutumisen jälkeen. Tilaamasi tuotteet maksat matkustamohenkilökunnalle lennon aikana joten voit halutessasi perua kaupan vielä lennon aikana.

Maksuvälineinä koneessa käyvät käteisen lisäksi suomalaiset pankkikortit ja tavallisimmat luottokortit. Yhdistelmäkortilla (pankki + luottokortti) maksettaessa maksu suoritetaan luoton puolelta. Tilaus on mahdollista maksaa myös laskulla, mikäli valitset maksutavaksi laskutuksen lähetetään sinulle lasku kotiin noin 30-60 päivän kuluttua lennosta.


Konemyynti Air Finlandin lennoilla

Kaikilla Air Finlandin lennoilla voit tehdä verovapaita ostoksia koneessa olevasta tuotevalikoimasta. EU:n sisäisillä lennoilla emme myy alkoholia tai tupakkatuotteita. 

Katso konemyyntivalikoima tästä.

Konemyyntivalikoiman kaikki tax free- tuoteet ovat ostetavissa NON EU meno- ja paluulennoilla. EU-lennoilla koneessa myytävien tuotteiden valikoima on sama, mutta se ei sisällä alkoholi-tai tupakkatuotteita.

Takaisin etusivulle

Hotelzon

© 2004 Air Finland - Aldone / | Matkatoimistojen kirjautuminen | Käyttöehdot | Tietosuoja