Lahjakorttitilaus

Tilaa Air Finlandin lahjakortti ja ilahduta ystävääsi! Lahjakortilla voi ostaa lentolippuja kaikille reittilennoillemme sekä Air Finland Holidaysin valmismatkoille. Voit itse määritellä lahjakortin arvon. Lahjakortin arvo tulee kuitenkin olla vähintään 100 euroa.

 

Tilaa lahjakortti täyttämällä oheinen lomake. Lähetettyäsi tilauksen, otamme sinuun yhteyttä puhelimitse viimeistään tilauksesta seuraavana arkipäivänä. Tilaus maksetaan puhelinpalvelussa luottokortilla (Visa tai Master Card). Kun lahjakorttitilaus on maksettu, lähetämme lahjakortin ilmoitettuun osoitteeseen.

 

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä lähtien. Lahjakortin saaja voi maksaa myös toisen henkilön lentolippuja. Lentolipun varaus tehdään soittamalla asiakaspalveluun 09 251 20 333 (ark. klo 9-17). Mikäli lahjakortin arvo ei riitä lentolipun maksamiseen, puuttuva osa maksetaan asiakaspalvelussa luottokortilla. Lahjakortista ei anneta rahaa takaisin, mutta ylijäävän rahasumman voi käyttää myöhemmin uusiin lentolippuihin. Kadonnutta lahjakorttia ei korvata uudella.

 

Huom: Lahjakorttitoimitukset vain Suomeen!

Tilauslomake
Lahjakortin summa (minimisumma 100 EUR):*
Lahjakortin saajan nimi:
Maksajan nimi:*
Maksajan yhteystiedot
Puhelinnumero:*
Lahjakortin toimitusosoite:*
Pakolliset kentät merkitty tähdellä.

Hotelzon

© 2004 Air Finland - Aldone / | Matkatoimistojen kirjautuminen | Käyttöehdot | Tietosuoja