VERKKOKAUPPA: Hae ja osta lentoja Reitit ja aikataulut Taxfree
Lehdistötiedote 25.2.2005

Air Finlandin lennot lennetään normaalisti

Suomen Lentoemäntä- ja Stuerttiyhdistys SLSY ry. on laajentanut lakkovaroitustaan. Neuvotteluissaan Finnairin ja Blue1:n kanssa SLSY on kertonut tavoitteenaan olevan, että nykyinen 16.2.2005 päättynyt ja vain Finnair Oyj:tä koskeva työehtosopimus laajenisi koskemaan myös muita lentoyhtiöitä.

Oy Air Finland Ltd:n lennot lennetään mahdollisesta lakosta huolimatta normaalisti. Yhtiön henkilökunta on ilmaissut voimakkaasti kantansa lakkoa vastaan.

 

Yksityinen suomalainen lomalentoyhtiö Oy Air Finland Ltd on perustettu tammikuussa 2002. Yhtiö lentää suoraan suosituimpiin lomakohteisiin kuten Alicanteen, Barcelonaan, Budapestiin, Faroon, Málagaan, Nizzaan, Prahaan, Roomaan, Las Palmasiin ja Teneriffalle. Asiakkaat ostavat lennot suoraan netistä tai valtuutetuista matkatoimistoista. Matkanjärjestäjistä muiden muassa Detur, Domina Matka-Monte, Finnmatkat, Kristina Cruises, OK Matkat, STS-Alppimatkat, Tjäreborg ja Töölön Matkatoimisto ovat valinneet Air Finlandin lennot valmismatkojensa osaksi taatakseen asiakkailleen laadukkaat lennot ja palvelun asiakkaiden omalla kielellä. Vuonna 2004 Air Finlandin matkustajamäärä oli 311 000 matkustajaa.

Etusivulle

© Air Finland - | Käyttöehdot | Tietosuoja