VERKKOKAUPPA: Hae ja osta lentoja Reitit ja aikataulut Taxfree
Lehdistötiedote 18.1.2006

Air Finland on vertailun mukaan Suomen paras lomalentoyhtiö                                               

Matkalehden ja Tekniikan Maailman yhteisesti toteuttaman vertailun mukaan Air Finland on Suomen paras lomalentoyhtiö.

Huomenna, 19.1. ilmestyvässä Matkalehdessä ja 8. helmikuuta ilmestyvässä Tekniikan Maailmassa julkistetaan lomalentovertailu, jonka voittaja on Air Finland arvosanalla 8,5.

Vertailussa pisteytettiin lentokone, viihtyisyys, henkilökunta ja tarjoilu. Air Finlandin koneiden tilavuutta ja parasta istuinväliä kiitettiin, samoin ohjaamon seikkaperäisillä kuulutuksilla koneeseen luomaa leppoisaa tunnelmaa. Matkustamohenkilökunnan asenne on yhdeksikön luokkaa, samoin tarjoilu.

Air Finlandin omaa palvelukonseptia, jossa lapsille tuodaan ateria ennen vanhempia, kiitettiin yksinkertaisen toimivaksi ideaksi. Vasta lasten syötyä aikuisille tarjoillaan ateria, joten heille jää hyvin aikaa ja tilaa auttaa lapsia ruokailussa. Istuintaskusta löytyneitä turvaohjetta ja ”Lentäjän matkakirjaa” kiitettiin tavanomaisesta myönteisellä tavalla poikkeavaksi matkalukemiseksi.

”Matkalehden ja Tekniikan Maailman vertailuja arvostetaan matkailualalla kovasti ja matkailevat suomalaiset lukevat niitä tarkasti, joten olemme erittäin iloisia sijoituksestamme. Pian kolme vuotta toimineen yrityksemme slogan on ”nauti lomastasi jo lennolla”, mihin kiteytyy halumme palvella asiakkaitamme ylivoimaisesti ja ylläpitää koneessa rentoa tunnelmaa. On hienoa todeta, että olemme onnistuneet tavoitteissamme myös tämän vertailun mukaan hyvin”, sanoo toimitusjohtaja Mika Helenius Air Finland Oy:stä.

Vertailu perustuu tavallisina asiakkaina normaaleilla lennoilla matkustaneiden testiryhmien kokemuksiin. Vertailussa oli mukana neljä lomalentoyhtiötä.

Lue lisää
www.matkalehti.fi

© Air Finland - | Käyttöehdot | Tietosuoja