VERKKOKAUPPA: Hae ja osta lentoja Reitit ja aikataulut Taxfree
Lehdistötiedote 12.12.2003

AIR FINLAND YLITTI TAVOITTEET JA HANKKII KOLMANNEN KONEEN

Kotimainen lomalentoyhtiö Air Finland saavutti ensimmäisen toimintavuotensa 50.000 matkustajan tavoitteen alle 7 kuukaudessa. Budjetoitu matkustajamäärä ylittyy reilulla 40 prosentilla.

Air Finland nostaa toisen toimintavuotensa volyymitavoitteen 150.000 matkustajaan, minkä seurauksena on nyt tehty päätös kolmannen koneen hankinnasta. Vaihtoehtoina tutkitaan nykyistä Boeing 757-200 -konetyyppiä ja laajarunkovaihtoehtoa, jota ovat toivoneet varsinkin kaukolomakohteisiin suuntautuvien matkojen järjestäjät.

Air Finland avaa huhtikuun alussa uuden reitin Budapestiin. Yhtiö on solminut yhteistyösopimuksen Suomen suurimman unkarinmatkojen järjestäjän OK-Matkojen kanssa, joka käyttää valtaosan reitin lentopaikoista.

"Olemme lyhyessä ajassa vakiinnuttaneet asemamme suomalaisten matkanjärjestäjien luotettuna kumppanina. Myös matkatoimistojen kautta tapahtuva yksittäismatkojen myynti ja oma verkkokauppamme on kasvanut yli odotusten. Hyvä esimerkki on vasta viikko sitten myyntiin avattu Budapestin kesälentosarja, jonka lähtöihin on omassa verkkokaupassamme enää hajapaikkoja jäljellä.

Moni alaa tunteva piti ensimmäiselle toimintavuodelle budjetoimaamme 50.000 matkustajan tavoitettamme yltiöpäisenä, mutta kysyntä ylitti selvästi myös oman arviomme, kertoo Air Finlandin toimitusjohtaja Mika Helenius.”

"Uuden koneen hankinnan myötä syntyy myös 40-60 uutta työpaikkaa. Rekrytoinnit ajoittuvat keväälle ja kesälle 2004, kertoo Helenius."

---

Air Finland on suomalainen lomalentoihin erikoistunut yhtiö, joka käyttää nykyaikaista Boeing 757-200 –konetyyppiä. Koneet on varusteltu 219 matkustajalle.

---

Uutiset ja tiedotteet sivulle

 

© Air Finland - | Käyttöehdot | Tietosuoja