VERKKOKAUPPA: Hae ja osta lentoja Reitit ja aikataulut Taxfree
Lehdistötiedote 6.11.2003

Kristina Cruises-varustamo valitsi Air Finlandin lennot

Kotimainen risteilyvarustamo Kristina Cruises Oy on solminut sopimuksen Air Finlandin kanssa kesäkauden 2004 risteilyjen liittymälennoista. Kohteita ovat mm. Bretagnen Lorient, Nizza, Dubrovnik, Málaga, Gibraltar sekä Bergen ja Reykjavik.

"Olemme lomalentoihin erikoistunut yhtiö ja sitä kautta luonteva kumppani kotimaisille matkanjärjestäjille. Nyt syntynyt sopimus on jo neljäs merkittävän kotimaisen matkanjärjestäjän kanssa tehty tuotantosopimus viimekeväisen aloituksemme jälkeen", kertoo Air Finlandin toimitusjohtaja Mika Helenius.

"Kristina Cruises on täysin suomalainen risteilyvarustamo, jonka laivat liikennöivät Suomen lipun alla ja suomalaisella henkilökunnalla. Koemme tärkeäksi palvella lentoyhteyksien osalta asiakkaitamme mukavilla aikatauluilla, jotka sopivasti nivoutuvat risteilylaivamme aikatauluihin. Kotimainen Air Finland pystyi tarjoamaan meille juuri sen mitä halusimme. Myös yhtiön näytöt asiakaspalvelusta vakuuttivat", kertoo varustamon toimitusjohtaja, kapteeni Mikko Partanen.

Takaisin uutiset ja tiedotteet sivulle

Kohteet

© Air Finland - | Käyttöehdot | Tietosuoja