VERKKOKAUPPA: Hae ja osta lentoja Reitit ja aikataulut Taxfree
Lähtöselvitys

Suosittelemme matkustajillemme saapumista lähtöselvitykseen kaksi tuntia ennen koneen lähtöaikaa. Pyydämme huomioimaan, että Matkaehtojemme (kohta 6. Lisämääräykset) mukaan Air Finland ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, että matkustaja ei saavu paikalle viimeistään tuntia ennen lähtöä. Lähtöselvitys suljetaan yleisesti noin 30 minuuttia ennen lähtöä.

Erikoistapauksille, kuten lemmikkieläinten kuljetukset, yksinmatkustavat alaikäiset tai istumapaikkatoiveita omaaville suosittelemme saapumista lähtöselvitykseen mahdollisimman ajoissa.

Air Finlandin lähtöselvitys Helsinki-Vantaan lentoasemalla sijaitsee ulkomaanterminaalissa, lähtöaulassa 3. Katso tästä lähtöselvityksemme muilla lentoasemilla.

HUOM. 1.2.2006 lähtien
lähtöselvitys on mahdollista tehdä edellisenä iltana seuraavan päivän lennolle.
Lähtöselvitys tapahtuu hallissa 3 lähtöselvitystiskillä 314 klo 18.00- 20.00 välisenä aikana.
Lähtöselvitys edellisenä iltana on mahdollista lennoille, joiden lähtöaika on seuraavana päivänä viimeistään klo 10.00. Tätä myöhäisemmille lennoille ei ole mahdollista tehdä lähtöselvitystä edellisenä iltana.

Muistathan jättää koneen vaihdolle riittävästi aikaa. Suosittelemme jättämään vähintään 90 minuuttia vaihtoaikaa kotimaanlennoilta lennoillemme tai toiseen suuntaan. Air Finland ei vastaa asiakkaan jatkoyhteyksistä. 

 

Takaisin Matkustusohjeet sivulle

Kohteet

© Air Finland - | Käyttöehdot | Tietosuoja