Vuokraehdot


Holiday Autos
Holiday Autos on maailman suurin vuokra-autojen välittäjä. Tarjoamme laatuautoja markkinoiden alimpaan hintaan. Teemme yhteistyötä eräiden maailman suurimpiin kuuluvien autonvuokraamojen kanssa, esim. Hertz, Europcar, Alamo ja National. Auto tilataan ja maksetaan ennen matkalle lähtöä.

Tilaustiedot
Varatessasi vuokra-auton Holiday Autosin kautta voit aina tuntea olosi turvalliseksi. Hintamme sisältävät rajoittamattoman kilometrimäärän. Varkaus-, liikenne- ja kolmannen osapuolen vakuutus sekä kaikki paikalliset verot ja lentokenttämaksut sisältyvät hintaan.Voimme useimmiten vahvistaa auton saatavuuden varattaessa. Erikoisautoista, kuten tila-autoista, automaattivaihteisista tms. tehdään kysely (request). Holiday Autosin vastausaika on 48 tuntia. Tämä tarkoittaa sitä, että auton toimittajalla on 48 tuntia aikaa ilmoittaa onko auto saatavilla. Ilmoitamme tästä Teille sähköpostitse tai puhelimitse.

Lähetämme Voucherin ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Tulostakaa voucher ja ottakaa se matkalle mukaan. Voucher tulee jättää paikalliselle autonvuokraajalle maksutositteena. Voucherista ilmenee paikallinen auton toimittaja.

Voitte perua vuokratilauksenne maksutta matkalle lähtöä edeltävään päivään saakka. Peruessanne tilauksen alle 24 tuntia ennen sovittua auton toimitusta, perimme 25 €.

Ajokortti
Ajokortin on oltava suomalainen tai kansainvälinen ja lisäksi sen on oltava ollut voimassa vähintään yhden (1) vuoden ajan.

Vakuus
Autovuokraamo vaatii aina vakuutta autoa haettaessa. Vakuuden summa lukee voucherissa. Vakuus maksetaan luottokortilla.

Auton koko/tyyppi
Varaus vahvistetaan autoluokalle, ei tietylle automallille. Mikäli paikallinen autovuokraamo toimittaa varattua pienemmän luokan auton, palautetaan vain hinnan erotus.

Omavastuun poisto keskeytyssuojalla 20 €/viikko
Mikäli jotain sattuisi autolle, tulee teidän itse maksaa omavastuu paikan päällä. Ottakaa meihin yhteyttä kotiin tultuanne ja esittäkää varausnumero, mahdollinen vahinkoraportti, maksutosite ja vuokrasopimuksen kopio. Mikäli olette ajanut lain mukaan, maksamme koko omavastuun.

Lisätietoja saatte numerosta 09–3487 0888.

Etusivulle

Hotelzon

© 2004 Air Finland - Aldone / | Matkatoimistojen kirjautuminen | Käyttöehdot | Tietosuoja