VERKKOKAUPPA: Hae ja osta lentoja Reitit ja aikataulut Taxfree
Varaus- ja maksusäännöt

1. Peruutus- ja muutossäännöt:

Varauksen peruutus ja muutos on ilmainen jos se tapahtuu vähintään 72 tuntia ennen saapumista.

Mikäli aikaa saapumiseen on alle 72 tuntia, muutos ja peruutus maksavat yhden yön hinnan.

Mikäli aikaa saapumiseen on alle 24 tuntia, muutos ja peruutus maksavat kolmen yön hinnan, tai jos varauksen arvo on pienempi, koko varauskustannuksen. Tietenkin maksat vain toteutuneet kustannukset mikäli oleskelu on lyhyempi kuin kolme yötä. Ellet peruuta tai peruutat saapumispäivän jälkeen, et saa palautusta.

Nimen muutos, uusi varaus tai lapsen iän muutos lisämaksutta. Muista että muutoksen onnistuminen riippuu muutosajankohdan tilanteesta. Muutoksen teko ei aina ole mahdollista. Mikäli saavut myöhässä tai jätät majoituksesi laskettua aiemmin, ei ole varmaa että saat palautusta, vaan se riippuu majoituksen tarjoajasta.

2. Sinulla on oltava mukanasi passi sisäänkirjoittautumista varten. Useimmat hotellit pyytävät passin numeron kirjautuessasi. Vastaat itse omasta ja seurueesi matkavakuutuksesta. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista.

3. Sinun on oltava vähintään 18-vuotias.

Ateriat: Aamiainen

Puolihoito = aamiainen ja päivällinen (yleensä seisova pöytä)

Täysihoito = aamiainen, lounas ja päivällinen

All inclusive = Kaikki ateriat hotellissa (aamiainen, lounas, päivällinen) sisältyvät, välipalat niiden esiintyessä. Kaikki juomat sisältyvät myös hintaan; virvoitusjuomat, vesi ja paikalliset olut-, viini- ja väkevät lajit.

4. Luokitus

a) Hotelliluokitusta käytetään osoittamaan kokonaislaatua, palvelun laatua, ruoan tasoa ja palveluvalikoimaa joka on tarjolla eri hotelleissa. Luokitukset perustuvat kyseisen maan hotellistandardiin voimassa olevan käytännön mukaisesti. Jokaisessa maassa on virallinen luokitusjärjestelmä.

b)Asuntojen luokitusta käytetään osoittamaan kokonaislaatua, palvelun laatua, ruoan tasoa ja palveluvalikoimaa joka on tarjolla eri paikoissa. Eri maiden luokitukset vaihtelevat kyseisen maan vaatimustason mukaan. Allaoleva katsaus antaa yleisen käsityksen siitä, mitä kultakin kategorialta on odotettavissa.

Holiday Hotelsin oma luokitus:

3 tähteä: Keskitaso. Voit odottaa suhteellisen rajoittunutta palvelutarjontaa.

4 tähteä: Ylempi keskiluokka. Hyvä palvelutarjonta.

5 tähteä: Kohteesta saatava korkein taso. Hyvä sijainti, hyväntasoiset huoneet, hyvä palvelutarjonta.

5. Holiday Hotelsin käyttämät huonetyypit ovat:

Yhden hengen huoneet: Käsittävät yhden tai kaksi erillisvuodetta. Yhden hengen asuminen. Saattaa olla kaksio yhdelle.

Kahden hengen huoneet: Käsittävät kaksoisvuoteen tai kaksi erillistä vuodetta samassa huoneessa. Sopii kahdelle hengelle.

Kolmen vuoteen huone: Käsittää kaksoisvuoteen sekä lisävuoteen aikuiselle. Lisävuode voi olla vuodesohva tai telttavuode, minkä vuoksi se ei ehkä aina ole aikuiselle mukava.

Yksiö: Asunto jossa on yhdistetty olo- ja makuuhuone. Keittonurkkaus jossa keittomahdollisuus ja jääkaappi.

Kaksio: Asunto jossa on erillinen makuuhuone ja tupakeittiö jossa keittomahdollisuus ja jääkaappi.

Kolmio: Asunto jossa on kaksi erillistä makuuhuonetta ja tupakeittiö jossa keittomahdollisuus ja jääkaappi.

Lapsen vuode: Sopii alle 2-vuotiaille lapsille. Hotellista riippuen se voi olla ilmainen tai voit joutua maksamaan pienehkön summan suoraan hotellille n. 5 €/ päivä. Hotellikuvauksessamme ilmoitamme, veloittaako hotelli lapsen vuoteesta erikseen.

Muuta: Ennen hotellista lähtöäsi sinun pitää maksaa mahdolliset lisämaksut kuten puhelin, minibaari, pesula, kassalokero.

6. Holiday Hotels ei suosittele mitään erityistä hotellia. Holiday Hotelsilla on paikallista henkilökuntaa useimmissa matkakohteissa ja normaalia huolellisuutta on noudatettu tämän sivuston sisällön oikeellisuuden varmistamiseksi. Pidätämme kuitenkin oikeuden muutoksiin koska tahansa ja ilman etukäteisvaroitusta. Kaikki verkkosivujemme tiedot on julkaistu hyvässä uskossa mutta Holiday Hotels ei voi tilausten välittäjänä täsmällisesti tarkistaa kaikkia hotellien suoraan antamia tietoja eikä täten voi myöskään vastata mahdollisista virheistä sivustollamme.

7. Koko maksu veloitetaan 30 päivää ennen matkan alkamista. Varattaessa annetaan veloitettavan luottokortin numero. Lähetämme vahvistuksen/kuitin ja voucherin heti kun maksu on suoritettu. Kaikki hinnat ilmoitetaan ja veloitetaan euroina.

8. Kun teet varauksen, tätä pidetään sinun tarjouksenasi maksaa hotelli- tai asuntoasumisesta varaushetkellä voimassa olevien varausehtojen mukaisesti. Sopimus sinun ja Holiday Hotelsin välillä ei ole astunut voimaan ennen kuin Holiday Hotels a) antaa varausnumeron b) lähettää varausvahvistuksen sähköpostitse; ja c) vastaanottaa täyden maksun.

Sopimus sinun ja Holiday Hotelsin välillä koskee vain varausta sinällään.

9. Nämä säännöt koskevat kaikkia varauksia, riippumatta siitä onko ne tehty Holiday Hotelsin kotisivulla vai jälleenmyyjien kautta. Kaikki kirjeenvaihto tulee lähettää osoitteella Holiday Hotels, box 1173, S-163 56 Sundbyberg riippumatta siitä, oletko varannut kauttamme suoraan vai jälleenmyyjän kautta.

Holiday Hotels toimii hotellivarausten välittäjänä ja sopimuksesi asumisesta on voimassa sinun ja hotellin välillä. Hyväksyt nämä säännöt kaikkien niiden puolesta, joita varauksesi koskee.

10. Holiday Hotels toimii hotellivarausten välittäjänä ja sellaisena sen vastuu sinuun päin rajoittuu korkeampaan arvoon a) 1000 € tai b) kolme kertaa Holiday Hotelsin varauksen arvo. Nämä ehdot ovat voimassa mikäli kuluttajansuojalainsäädäntö sen sallii.

11. Holiday Hotelsia ei voida pitää vastuullisena virheistä tai myöhästymisistä jotka voivat syntyä velvoitteiden suorittamisesta ja jotka ovat suora tai epäsuora seuraus syistä tai olosuhteista jotka ovat Holiday Hotelsin suoran vaikutuspiirin ulkopuolella.

Rajoittamatta yllä olevaa yleisellä tasolla, seuraavia olosuhteita tulee pitää sellaisina: Luonnonkatastrofeja, vihollisuuksia (sotaa), väkivaltaisia mellakoita, siviilejä levottomuuksia, terrorismia, vallankumouksia, viranomaistoimia (sisältäen mutta ei pelkästään, lisenssin tai hyväksynnän kiellon tai kumoamisen), tulipaloja, tulvia, räjähdyksiä, sumua tai huonoa säätä, katkoja tai virheitä/puutteita yleisten hyödykkeiden saannissa (sisältäen mutta ei pelkästään sähkön, kaasun, veden tai tiedonsiirron), hotelliremontteja, lakkoja, saartoja, boikotteja tai sulkuja.

12. Vaikka Holiday Hotels noudattaa tarkkaa huolellisuutta varmistaakseen julkaistujen kuvausten oikeellisuuden, Holiday Hotels on hotellivarausten välittäjä eikä omista eikä pidä hotellia. Holiday Hotels ei ota vastuuta virheistä tai puutteellisesta informaatiosta joka voi syntyä hotellien kuvauksiin verkkosivulla eikä vastaa niistä. Holiday Hotels pidättää itsellään oikeuden muuttaa varaustasi samantasoiseen hotelliin tarvittaessa. Mikäli tällainen tilanne syntyy Holiday Hotels ilmoittaa sinulle tästä mahdollisimman pian muutoksen tapahduttua. Korvausta ei makseta tällaisessa tilanteessa. Voit sitä vastoin kieltäytyä tarjouksesta ilman ylimääräistä maksua. Ääritilanteissa Holiday Hotels voi joutua perumaan varauksesi. Sinulle ilmoitetaan tällöin mahdollisimman pian ja rahasi palautetaan. Joka tapauksessa Holiday Hotelsin vastuu rajoittuu alempaan arvoon seuraavista: a) 1000 € tai b) kolme kertaa Holiday Hotelsin varauksen arvo.

13. Jos haluat tehdä valituksen tai reklamaation varauspalvelusta, sinun tulee ilmoittaa tästä Holiday Hotelsille kirjallisesti sähköpostilla mahdollisimman pian. Kaikki valitukset ja reklamaatiot hotellista pitää esittää hotellin johdolle mahdollisimman aikaisin asumisesi aikana. Ellei ongelma ratkea paikan päällä, sinun tulee ilmoittaa Holiday Hotelsille kirjallisesti kotiin palattuasi. Sinun pitää saada mukaasi kirjallinen selvitys kyseisestä hotellista josta ilmenee että olet tehnyt valituksen jota ei voitu ratkaista sinun ja hotellin välillä paikan päällä. Reklamaatiota ei hyväksytä ellei hotelli ole saanut mahdollisuutta hyvittää sinua paikan päällä.

14. Yksityisyyden suoja on liitetty näihin ehtoihin.

15. Riidat jotka koskevat varaustasi ratkaistaan Kuluttajavalituslautakunnan päätöksen mukaan, muutoin noudatetaan Suomen lakia. Varausvahvistuksesi sekä nämä ehdot muodostavat koko sopimuksen sinun ja Holiday Hotelsin välillä.

Hyväksyt täten että et ole perustanut varaustasi mihinkään informaatioon joka ei nimenomaan sisälly näihin ehtoihin.

Näiden varausehtojen lisäksi lakisääteiset oikeutesi ovat voimassa.

Yksityisyyden suoja

Seuraava kuvaa toimintaperiaatteitamme koskien verkkosivustomme tiedon keruuta ja jakelua:

Tietojen keruu ja käyttö:

Tämän sivuston omistaa Holiday Hotels, box 1273, 172 24 Sundbyberg. Käyntiosoite: Hamngatan 33, Sundbyberg.

Sivustoltamme keräämme seuraavat tiedot:
a) Nimi b) Osoite (täydellinen osoite ml. maa) c) sähköpostiosoite d) puhelinnumero e)luottokortin numero ja voimassaolo. Näitä tietoja tarvitsemme voidaksemme ottaa sinuun yhteyttä, varata toivottu hotelli, lähettää sinulle vahvistus ja ilmoittaa sinulle varauksen muutoksista. Säilytämme tietosi niin kauan kuin on tarpeen jotta voisimme täyttää oikeudelliset velvoitteemme ja jotta voisimme pitää sinut ajan tasalla tuotteistamme.
Säilytämme tietosi luodaksemme yleistä tietoa jota myöhemmin käytämme markkinatutkimuksiin. Yleinen tieto on nimetöntä. Emme luovuta henkilökohtaisia tietoja kolmannelle osapuolelle muutoin kuin alla olevan mukaisesti:

Jaettu informaatio
Informaatio jaetaan pankkimme kanssa ja käsittää kolmannen osapuolen.

a) Maksaessasi kortilla annamme maksutietosi pankillemme jotta saisimme maksutositteen.

b) Lähetämme myös nimesi ja muun varauksen kannalta tarkoituksenmukaisen tiedon varausagenteille ja hotelleille jotka tarvitsevat nämä tiedot saattaakseen varauksen voimaan. Tulemme toimittamaan vain sen tiedon joka on tarpeen jotta varmistuisimme varauksesi kunnollisesta loppuunsaattamisesta.

c) Emme anna henkilökohtaisia tietojasi kenellekään muulle henkilölle ilman suostumustasi, ellei synny kriisitilannetta joka vaatii sen tai jos meidät laki siihen velvoittaa.

Hotellivaraukseen

Kohteet

© Air Finland - | Käyttöehdot | Tietosuoja